U Sarajevu održana završna konferencija projekta „ENHANCE“

U Sarajevu održana završna konferencija projekta „ENHANCE“

21. jun 2023

  Tokom prethodne dve godine, lider projekta, Privredna/Gospodarska komora FbiH, zajedno sa partnerima,  Privrednom komorom Srbije - Regionalnom privrednom komorom Zlatiborskog upravnog okruga i Centrom ENERGIS nastojao je da kroz prezentacije, obuke, radionice i savetodavne usluge pomogne privrednim subjektima iz metalskog, drvnog i prehrambenog sektora, a rezultati projekta predstavljeni su na završnoj konferenciji u Sarajevu. Konferencija je okupila predstavnike institucija, privrednih subjekata, nevladnih organizacija, obrazovnih institucija i učenika.

opširnije>
Otvoren projekat „BEYOND“ u Nikšiću

Otvoren projekat „BEYOND“ u Nikšiću

9. jun 2023

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis u Nikšiću je održana početna konferencija projekta „Kreiranje podsticajnog poslovnog okruzenja za zapošljavanje mladih u prekograničnom području Republike Srbije i Crne Gore – BEYOND“,čiju realizaciju kofinansira Evropska unija kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014 - 2020, u okviru finansijskog Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II). Ugovor za sufinansiranje sredstvima Evropske unije potpisan je sa Ministarstvom finansija Republike Srbije - Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).

opširnije>
Održana početna konferencija projekta „E-CrossPass“

Održana početna konferencija projekta „E-CrossPass“

9. jun 2023

U Tuzli je početnom konferencijom zvanično započet projekat „Jačanje pešačkog koridora u prekograničnoj oblasti Srbije i Bosne i Hercegovine - E-CrossPassʺ. Projekat „E-CrossPass“ sufinansira Evropska unija u okviru finansijskog instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II) kroz Program prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina 2014-2020. Ugovor za sufinansiranje sredstvima Evropske unije potpisan je sa Ministarstvom finansija Republike Srbije - Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).

opširnije>
 
 
P U S Č P S N
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29