Informativna sesija i forum za traženje partnera za predloge projekata u Skoplju

26. septembar 2024,

Povodom nedavnog objavljivanja prvog poziva za podnošenje projekata za Program prekogranične saradnje Srbija-Severna Makedonija u okviru IPA III 2021-2027, Ministarstvo finansija Republike Srbije, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa koje finansira Evropska unija (CFCU), u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Ministarstvom za lokalnu samoupravu Republike Severne Makedonije, sa zadovoljstvom najavljuje sledeće događaje:

 

Informativna sesija

Forum za pronalaženje partnera

 

Prezentacija i forum će se održati u „Poslaničkom klubu“ u Skopju, Severna Makedonija, 3. oktobra 2024. godine od 10:00 do 14:45 časova.

Poziv na podnošenje predloga projekata objavljen je 5. septembra 2024. godine. Sva neophodna dokumenta (Uputstvo za podnosioce prijava, Prijavni obrazac sa prilozima i druga relevantna dokumenta) mogu se preuzeti sa sledećih veb-sajtova:

 

- CFCU: http://www.cfcu.gov.rs/tender.php?id=772

- EuropeAid: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome

 

Corrigendum 1 objavljen je na istim sajtovima.

 

Potencijalne podnosioce predloga projekata sa zadovljstvom pozivamo da prisustvuju ovom događaju I dobiju više informacija u vezi sa Prvim pozivom za predloge projekata u okviru Programa prekogranične saradnje Srbija- Severna Makedonija 2021-2027.